Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

Aanmelding Donateur

Word Donateur

Door donateur van de Stichting Bouwhistorie Nederland te worden ondersteunt u de werkzaamheden van de stichting en helpt u de rol van bouwhistorisch onderzoek verder te versterken.

Mede dankzij de inspanningen van de Stichting Bouwhistorie Nederland heeft bouwhistorisch onderzoek een plaats gekregen in de monumentenzorg, in de restauratieketen, bij herbestemming van gebouwen en complexen, in ruimtelijke ontwikkelingen, en dergelijke. Op de terreinen van wetgeving en overheidsbeleid is echter nog veel te winnen. 

Donateurs ontvangen daarnaast tweemaal per jaar de nieuwsbrief. Deze heeft zich ontwikkeld tot een volledig in kleur uitgevoerd halfjaarboek met ontwikkelingen op het gebied van bouwhistorie en diverse boeiende artikelen. Daarnaast organiseert de Stichting Bouwhistorie Nederland elk jaar een donateursdag met interessante lezingen en excursies naar bijzondere locaties.

De donateursbijdrage bedraagt € 27,50 per jaar. Voor studenten geldt een gereduceerde donatie van € 22,50 per jaar.

Een overzicht van de donateursdagen van 1993 t/m 2018

Door het verzenden van dit formulier meldt u zich aan als donateur van de Stichting Bouwhistorie Nederland voor een periode van minimaal 1 jaar. Na deze periode kunt u zich ten allen tijde via een bericht aan de secretaris afmelden.

Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Lees voor meer informatie het privacybeleid.