Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

8ICCH – Call for Abstracts

8ICCH

Van 24 tot 28 juni 2024 wordt in het ETH Zürich, Zwitserland het 8e internationale congres over bouwhistorie (8ICCH) gehouden. Het 8ICCH brengt onderzoekers uit verschillende disciplines en continenten samen om recente vorderingen, resultaten en inzichten in het uitgebreide en groeiende veld van de bouwhistorie uit te wisselen.

Speciale onderwerpen zullen worden besproken in speciale thematische sessies die worden georganiseerd en voorgezeten door vooraanstaande internationale experts, terwijl de hele reikwijdte en diversiteit van de bouwhistorie zal worden weerspiegeld in de open sessies.

Onderzoekers uit alle vakgebieden die verband houden met bouwhistorie worden uitgenodigd om samenvattingen van bijdragen voor 8ICCH in te dienen.

Samenvattingen moeten in het Engels worden ingediend en mogen niet langer zijn dan 400 woorden. Alle samenvattingen zullen worden beoordeeld en geselecteerd voor presentatie door ten minste twee leden van de 8ICCH Scientific Committee, waarin ’s werelds meest gerespecteerde onderzoekers in het veld zitting hebben. Alle papers zullen worden gepubliceerd in een bewerkte openbare procedurebundel en zullen beschikbaar zijn op het congres als print-on-demand hardcopy.

Samenvattingen kunnen vanaf 15 maart 2023, uitsluitend via de website www.8icch.ethz.ch worden ingediend. 

 

Zie voor meer informatie de Call For Abstracts of de congrespagina van het 8ICCH.

Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Lees voor meer informatie het privacybeleid.