Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

Aankondiging van het bestuur – Nieuwe secretaris per 1 juli

Aankondiging van het bestuur – Nieuwe secretaris per 1 juli

Henk en Feyouna

Vanaf 1 juli 2020 heeft de SBN een nieuwe secretaris, Feyoena Grovestins. Zij neemt het stokje over van Henk Jansen. Henk had vorig jaar te kennen gegeven dat hij het secretariaat aan een volgende wenste over te dragen.

Het bestuur, mede namens alle donateurs, wil Henk bedanken voor de vele jaren inzet en betrokkenheid bij het bestuur en bij de bouwhistorie. Helaas moeten we het moment waarop we hem in persoon kunnen bedanken door de huidige omstandigheden tot een later moment uitstellen. Wij zijn blij dat hij in de rol van adviseur van de stichting het bestuur wil blijven bijstaan. Ook secretaris Feyoena is per mail bereikbaar via secretaris@bouwhistorie.nl

 

Logo-SBN-Model-verkleind-transparant

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Lees voor meer informatie het privacybeleid.